Flemming og Christian
IMG_2111cr

Siden er tiltænkt historier og billeder om drengene efter de flyttede hjemmefra og fra de to familier

Men lige nu har jeg indsat det, der foreløbig er samlet fra deres barndom her. Afsnittet om dem er ellers på siden Vores familie.

Billeder fra barndommen - der kommer flere

Flemming

Christian

De to brødre var næsten altid sammen, og derfor er der mange billeder, hvor de  optræder sammen.

Drengeårene

Studenteråret 1988 , hvor både Flemming og Christian bliver studenter fra Herlev  Gymnasium

Bryllupper

Både Christian og Cathrine og Flemming og Marianne blev gift i 1998.

Bryllupsåret 1998

Flemming og Marianne

Brylluppet
Flemming og Marianne blev gift 1. august 1998 i Sct.Jakobs kirke. Limousinen var nu skiftet ud med en sommerlig karet, og turen kunne endda foregå med nedslået kaleche. Nu var vi ved at være i rutinen: kirkebryllup i Sct. Jacobskirken (samme præst som de andre gange) efterfulgt af festarrangement på Dansk BiblioteksCenter.
Kok udefra – og atter god mad og dans til den tidlige morgen.

Jeg er endnu ikke (2017) nået til bunds i husets gemmer, så måske dukker stof der mere op.

Flemmings 40-årsdag

 

Christian og Cathrine

Brylluppet
Brylluppet stod 7.3.1998 i vinterlig sne og kulde.
Vielsen fandt sted i Sct.Jakobs kirke på Østerbro. Efter kørslen i den store limousine, fortsatte festen i kantinen på Dansk BiblioteksCenter.
Cathrines mor, Ann, havde syet brudekjolen, og far Gunnar havde kreeret menuen og lavet maden.
Ulla havde broderet to sammenflettede ‘C’er på servietterne.

Fra Cathrine og Christans bryllup er der bevaret et antal sange. Ikke alle er forsynet med ‘afsender’.

Invitation

Menukort

Jørgens tale

Sang fra kammeraterne

Sang fra Stolpe-familien

Hammerfedt

Promenadekoncert

Sang fra Flemming og Marianne

 

Børnebørnene

Oliver og Josefines konfirmation 27.4.2013.
På en solrig, men køligt blæsende 27 april 2013 blev vores to ældste børnebørn, Oliver og Josefine konfirmeret i Skovlunde kirke. De tre præster, de havde gået til forberedelse hos havde fordelt opgaverne mellem sig. Den ene holdt talen for konfirmanderne, og det gjorde han flot og vedkommende i et godt sprog for alle tilhørerne. (Papirerne fra kirken)
Der var 8-9 pladser til hver konfirmand. Vi havde valgt at tage plads hos Oliver, og mens det således var naturligt, at vi stod op, mens han blev konfirmeret, vakte det almindelig undren, at vi rejste os sammen med en anden række på den anden side af midtergangen.
Så var der fotografering, og de to unge blev kørt fra kirken i en Ford Mustang cabriolet fra 50'erne. Den tilhører Flemming og Mariannes nabo.
Invitationen til festen var kl.17. Vi var der i god tid, så vi kunne ordne luftmadras mm, og så strømmede det ellers ind med familie, venner - og en hel del børn. I alt ca. 100 personer.
Det er noget andet, end den intime fest der blev holdt, da vi andre blev konfirmeret (nogle billeder fra dagen)
Cathrines far, Gunnar, huserede i køkkenregionerne, og som planlagt 17:30 gik vi til bords, hvor der var dækket med portionsanrettede lækkerier.
I det hele taget havde Gunnar tryllet en stor buffet frem. Efter konfirmandernes ønske med mexikansk/sydamerikansk præg. Der var rigtig mange spændende ting og noget for enhver smag, og hans glæde over opskrifter og lysten til at berette om det frembragte er en særlig gevinst. Utroligt velsmagende og varieret. Hatten af for det.
Jeg var betroet jobbet som toastmaster. Det har jeg jo prøvet før, men der var særlige udfordringer denne gang, da det var svært at fastholde folk på deres pladser. Så skulle der ryges, kikkes efter børn - og konfirmanderne lige ud og snakke med kammeraterne, der også var med. Så før talerne måtte man lige sikre sig at få folk indfanget. Og tid til at fotografere fik jeg ikke.

Det gik nu meget godt. Der var de taler, der skulle være fra de nærmeste, og de var faktisk gode.


Størst bifald fik Jasmin, der med sine 9 år selv havde skrevet en personlig tale til de to - inkluderet en gave overrækkelse til dem hver. Fremført højt og tydeligt og uden sporbar nervøsitet. Det var imponerende.
Da vi nærmede os slutningen inden for den fastsatte ramme inden orkestret kom kl.22, kom stearinlysene til deres ret, men jeg måtte have have bistand fra gæster med lommelygter i deres mobiltelefoner, for at kunne læse min tale.

Bandet var for de unge, men spillede godt og ikke kraftigere, end at man fortsat kunne tale sammen, og dansegulvet var pænt besat til de takkede af ved 1-tiden.

På et tidspunkt efter middagen havde Ulla et ønske om at komme hjem, og Flemming var så flink at køre hjem og få hende installeret. Det kunne en taxachauffør ikke have gjort. 
Kl. 4 kørte Flemming så mig hjem, da han og Jasmin også skulle hjem til hunden.

Ingen problemer med at falde i søvn, og vågnede lidt over 8. Aftalen var, at vi satsede på at tage til oprydningsholdet på Østerhøjskolen ved 10-tiden.
Der gav jeg så en hånd med et par timer, inden jeg kørte hjemad.

Oliver fylder 18

Oliver fyldte 18 14.januar 2016. Jeg var så heldig at blive inviteret til en intim middag på dagen med Olivers middagsmenu sammen med familien og Viktoria.

Der var linet op til en stor fest på Østerhøjskolen i den følgende week-end. Både Flemming og jeg havde været på grænseindkøb, så der manglede ikke noget.
Jeg havde både video og kamera med, men tog ikke ét billede, så billederne her er taget med Flemmings apparat.

Der var god mad, gode indslag og musik til at danse til efter maden.
Jeg havde lavet en lille tale og sammensat en lille video med billederne fra vores samvær gennem årene.