Venner

Denne side er under oprettelse.

John og Solveig Stolpe

Den er affødt af, at jeg i forbindelse med scanning af vores gamle dias, har rigtig mange, hvor min gamle soldtaerkammarat John Stolpe og hans familie optræder.
Det har været et meget tæt forhold med fester, rejser, ture, gennem alle årene fra 1965, og nogle af de gamle billeder vil  blive lagt op her med tiden.

Spredte glimt gennem 80’erne. (Scannede dias)

Vi har været med til de fleste af familien store fester, og et foreløbigt udpluk finder du her. Der mangler stadig tekster mv - men det kommer...

Men

 i 2012 var vi inviteret til Maiken og Lasses bryllup (4.-5.8), og så kan vi jo ligesågodt starte med dugfriske billeder.

Maiken og Lasses bryllup 4.-5.sug.2012

At være deltager I en bryllupsfest er noget af det mest positive, man kan opleve. Primært udstråler brudeparret en stor lykke og glæde, men selskabet er fyldt af positive tanker go gode ønsker for det nye ægtepar.
Midt i en kølig, grå og regnfuld sommer, oprandt dagen med solskin blå himmel og hvide skyer. Vi kørte med Flemming og Marianne.
Der blev ikke behov for hverken overtøj eller paraplyer, og efter selve seancen i Nivå Kirke, fortsattes til en reception afholdt på Lasses arbejdsplads Esrom slot – en gammel patriciervilla fra 1864 med stor park og udsigt ud over sejlerne på Øresund. Der var sørget for mad og drikkevarer til de mange fremmødte, og allerede her kunne man mærke, den omhu, der var lagt i planlægningen. For vores vedkommende var det et rart gensyn med Stolpefamiliens medlemmer og venner.

Midt på eftermiddagen blev festen flyttet til Højstrupgård ved Helsingør – også en gammel patriciervilla, omend nu omdannet til kursuscenter, men dermed også med mulighed for overnatning, som alle havde sagt ja-tak til. Atter med stor park og udsigt over Øresund.

Her var endnu en velkomstdrink, Maikens hjemmebagte bryllupskage, inden de ca 80 gæster omklædte kunne gå til en velsmagende menu. Atter fine små detaljer med menukort, ”deltagerliste”, hjemmelavet kræs i små æsker – jo, der var tænkt på alt. Der var naturligvis gode taler – ikke mindst var Lasses tale til sin brud noget nær et mesterværk. Vores egne drenge og svigerdøtre lavede en fornøjelig sketch ud fra den meget lange, og detaljerede ønskeliste, vi havde fået med invitationen.

Noget før midnat fortsatte løjerne i kælderen med fri bar og discjockey, utraditionel brudevals og traditionel sokkeklipning. Så fortsatte det med natmad og 'de gamle' gik i seng ved 3 tiden, mens de unge festede videre.

I sandhed en vellykket bryllupsfest, som blev kronet med, at vi alle kunne spise morgenmad og glædes over det gode forløb sammen. Det giver en rigtig god afslutning på et stort arrangement.

Vi har ikke taget mange billeder, og har prioriteret 'vores egne'.

Lasse & Maikens bryllup 2012

 

Torben

Torben Malmstrup er Ullas og min fælles soldaterkammerat fra FLD530.

Vi er gennem årene kommet meget sammen, dels i major Helsteens ødegård ved Loshult, dels privat først sammen med Ilse, senere sammen med Rita.

Der mangler meget tekst til at uddybe vores relationer, men det må komme.

I forbindelse med scanningprojektet har jeg fundet flere foto fra fortiden.

Den foreløbige billedserie finder du her.

Billederne fra vores soldatertid findes her nederst på sden.

 

Kurt og Lis Kjøller

Billeder

Addi og Asger Pilegaard

Billeder ikke samlet endnu

Finn og Elisabeth Skov

Billeder